top of page

Media + Tech Group

Public·42 members

Чи варто обирати в’язані сукні для літа, якщо тканина легка й дихає?

Чесно кажучи, я раніше не дуже сприймала в’язані сукні як варіант для літа, бо одразу уявляла щось тепле й щільне. Але недавно шукала легкі літні фасони й випадково зайшла в інтернет-магазин 25 Union, там побачила кілька речей із цікавою фактурою, які зовсім не виглядають важкими. Тепер думаю, чи справді в’язана сукня може бути нормальною для спекотного сезону, якщо тканина тонка, дихає і не прилягає занадто щільно до тіла? Може, хтось носив такі моделі влітку в місті або на відпочинку?

6 Views

Я б сказала, що тут важливіше не саме слово “в’язана”, а склад тканини й те, наскільки річ легка. У мене була літня сукня з фактурним плетінням, і вона виявилася зручнішою, ніж я очікувала. Особливо добре носилась увечері, коли вже не така сильна спека, або в дні з легким вітром. Головне, щоб фасон не був занадто обтислий, бо тоді навіть тонка тканина може відчуватися некомфортно. Ще я б звертала увагу на підкладку, якщо вона є, бо іноді саме вона робить річ паркою, а не основний матеріал.

Connect with us

MTC is dedicated to enriching the careers of its media & technology industry memberships.

"Contributions or gifts to Media+Tech Collective are not deductible as charitable contributions for federal income tax purposes. Dues payments may be deductible as ordinary and necessary business expenses."

Address

Greenwood Village, CO 80155, USA

Email

Connect

• Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page